Klopsiki w filiżankach z brukselki
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 80 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 49 centów za porcję. Mieszanka imbiru, ocet ryżowy, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Twist and Sprout: brukselka z boczkiem Pizza, Sałatka Z Brukselki, oraz Brukselka Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cienko pokroić 1 szalotkę; oddzielić na pierścienie.
Połącz pokrojoną szalotkę, ocet winny czerwony i cukier granulowany w małej misce.
Drobno posiekać pozostałą szalotkę.
Połączyć z wieprzowiną i 11 kolejnych składników (przez białko jaja) w dużej misce. Mokrymi rękami podzielić mieszaninę na 40 porcji (po 1 łyżce stołowej każda).
Rzuć każdy w 1-calową piłkę. Ułóż na galaretowatej rolce wyłożonej pergaminem.
Piec w temperaturze 375 przez 16 minut.
Rozgrzej brojlery do wysokiej. Klopsiki Broil na środkowym stojaku 4 minuty lub aż szczyty zaczną brązowieć.
Podczas gotowania klopsiki, doprowadzić rondel z wodą do wrzenia. Używając noża do parkowania i zaczynając od końca korzenia, ostrożnie usuń zewnętrzne liście z brukselki, odkładając na bok 40 dużych liści. Zarezerwuj rdzenie do innego użytku.
Dodaj liście do wrzącej wody; gotuj 1 minutę.
Drenaż. Natychmiast umieść liście w misce z lodowatą wodą.
Drenaż. Pat pozostawia do wyschnięcia ręcznikami papierowymi.
Ułóż 1 klopsika w każdej filiżance brukselki."Na wierzchu 1 plaster szalotki.