Klopsiki Francuskie Z Cebulą Wolno Gotowane
Wolno gotujące Francuskie cebulowe klopsiki to bezmleczne przepis z 18 porcjami. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka sosu wołowego, mieszanka zupy cebulowej, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Klopsiki Francuskie Z Cebulą Wolno Gotowane, Slow Cooker Francuska Zupa Cebulowa, oraz Zupa Cebulowa Francuska Wolno Gotująca dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, umieścić klopsiki. W średniej misce wymieszać sos, zupę wymieszać i sherry; delikatnie wymieszać w klopsiki.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 3 1/2 do 4 1/2 godziny.
Klopsiki podawać z widelcami do fondue lub długimi wykałaczkami.