Klopsiki cielęce w bulionie: Boccete w Brodo

Klopsiki cielęce w bulionie: Boccete w Brodo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj klopsiki cielęce w bulionie: boccete w Brodo spróbuj. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka do 3 kości wołowych, mielonej cielęciny, pecorino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Bulion z naleśnikami (Crespelle en Brodo), Kuskus sycylijski z bulionem rybnym (cuscus con brodo di pesce), oraz Pierogi cielęce z Escarole w bulionie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby wywar wołowy: w średniej wielkości piekarniku stockpot umieść kości wołowe, marchew, cebulę i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj wodę na tyle, aby przykryć, soli obficie i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i niech rosół gotować na wolnym ogniu przez godzinę. Odwrotnie, użyj 8 filiżanek dobrej jakości bulionu wołowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Po 1 godzinie wywar odcedzić przez drobne sito, zachowując kości i warzywa. Odstaw zarezerwowane składniki na bok i przywróć napięty czas do płyty kuchennej. Używając łyżki z rowkiem, Usuń dodatkowy tłuszcz z góry bulionu. Doprowadzić bulion z powrotem do wrzenia na średnim ogniu i obniżyć na wolnym ogniu, aby zmniejszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
W międzyczasie umieść bułkę tartą, startego pecorino, natkę pietruszki i mięso w misce do mieszania. Sól i pieprz mięso, używając rąk, aby wymieszać w miarę sezonowania, aby mięso było sezonowane. Gdy mięso jest dobrze wymieszane, użyj rąk do tworzenia małych klopsików, o wielkości orzechów włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
PecorinoPecorino
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
5
Za pomocą łyżki szczelinowej delikatnie wrzuć klopsiki do delikatnie gotującego się bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Niech rosół i klopsiki gotować, aż rosół jest zmniejszona o 1/3 i klopsiki są gotowane przez, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn