Klonowo-Orzechowe Kotlety Wieprzowe
Klonowo-orzechowe kotlety wieprzowe to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $4.09 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kotletów schabowych, masło, połówki orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klonowe Kotlety Wieprzowe, Klonowe Kotlety Wieprzowe, oraz Klonowe Kotlety Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć musztardę, pieprz i 2 łyżeczki syropu. Lekko skropić po obu stronach kotletów wieprzowych.
W dużej patelni nonstick, brązowa wieprzowina na maśle na średnim ogniu przez 2-3 minuty z każdej strony.
Dodaj sok jabłkowy. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub aż termometr do mięsa czyta 160°.
Usuń kotlety i utrzymuj ciepło.
Dodaj pekan i pozostały syrop na patelni; gotować i mieszać przez 1-2 protokół lub do mieszania.
Podawać z kotletami schabowymi.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.