Klonowo-Glazurowane Kotlety Jagnięce Z Pikantnym Sosem Chrzanowym
Klon glazurowane kotlety jagnięce z pikantnym sosem chrzanowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 48 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kotlety z jagnięciny, oliwę z oliwek, pikantny sos chrzanowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Klonowo-balsamiczne kotlety jagnięce z miętą, prażonymi migdałami i fetą kuskus, Klonowe polędwiczki wieprzowe z sosem daktylowym i tostowym kuskusem z orzeszkami piniowymi, oraz Pikantne Herbed Kotlety Jagnięce.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w płytkim naczyniu lub dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj kotlety jagnięce. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić do 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Usuń kotlety jagnięce z marynaty, odrzucając marynatę.
Posypać kotlety równomiernie solą i pieprzem; umieścić kotlety na lekko nasmarowanym stojaku w patelni brojlerów.
Kotlety Broil 3 cali od ciepła 5 do 7 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Przykryć folią aluminiową i odstawić 5 minut.
Podawać z pikantnym sosem chrzanowym.