Klonowe francuskie tosty i babeczki z bekonem

Klonowe francuskie tosty i babeczki z bekonem
Klonowe francuskie tosty i babeczki z bekonem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 461 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 68 powiedziało, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier cukierniczy, skrobię ziemniaczaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tosty Francuskie Ultimate Bacon-Maple, Tosty francuskie Nadziewane klonem, orzechami i bekonem, oraz Jabłko Cynamon Tost Francuski Babeczka z boczkiem Klon krem lukier dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
1
Mąki, pudding mix, proszek do pieczenia, skrobia ziemniaczana, cynamon, gałka muszkatołowa i sól połączyć w misce z trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W osobnej misce, śmietana masło i cukry z mikserem na małej prędkości, aż połączone, 6 do 8 protokół. Stopniowo mieszać wanilii i białek. Zeskrobać boki miski; kontynuować mieszanie do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać mieszankę mąki w 3 partiach, na przemian z syropem klonowym i pół na pół, mieszając po każdym dodaniu i kończąc mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
4
Wymieszać, aż składniki są po prostu połączone; Nie overmix. Złóż boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5
Wlać ciasto do przygotowanej muffinki, napełniając każdą filiżankę około trzech czwartych drogi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
6
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 40 minut. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
7
W międzyczasie przygotuj glazurę: ubijaj Serek i masło mikserem na średniej prędkości, aż będzie kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodać cukier cukierniczy, syrop klonowy i cynamon; ubijać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Papier RyżowyPapier Ryżowy
9
Rozłóż na schłodzonych babeczkach; w razie potrzeby wierzch z posiekanym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
10
Zdjęcia Kate Sears
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn