Klonowe Bourbon Solone Nogi Indyka

Klonowe Bourbon Solone Nogi Indyka
Maple Bourbon solone nogi indyka może być tylko napój szukasz. Jedna porcja zawiera 1267 kalorii, 134g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na 6,58 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz sól, podudzia z indyka, musztardę pełnoziarnistą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Solona Pieczona pierś indyka z nogami Confit, Indyk Solony Klonem, oraz Klon solony Indyk z sosem śmietanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim garnku, na małym ogniu, dodać wszystkie składniki, z wyjątkiem indyka. Gotować mieszając, aby połączyć i rozpuścić sól. Gdy sól się rozpuści, wyjąć z ognia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać pałeczki z indyka do dużej plastikowej torebki i wlać solankę. Dobrze uszczelnij worek i włóż do miski (w przypadku wycieków). Przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze Pałeczki PerkusyjneIndycze Pałeczki Perkusyjne
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Po 24 godzinach wyjmij indyka, wyrzuć solankę i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Na patelni do pieczenia, wyposażonej w stojak, dodaj pałeczki z indykiem, upewniając się, że między nimi jest miejsce na równomierne gotowanie. Piecz przez 90 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze Pałeczki PerkusyjneIndycze Pałeczki Perkusyjne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Wyjąć z piekarnika na półmisek i podawać na gorąco lub na zimno.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn