Klonowe babeczki z kompot wiśniowy i polewą z koziego sera
Babeczki klonowe z kompot wiśniowy i polewą z koziego sera mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 674 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, sól, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kompot Wiśniowy Z Kozim Serem, Klonowe Babeczki Z Lukrem Serek Klonowy, oraz Klonowe babeczki z lukrem serek klonowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia cupcake lub muffin pan z 24 regularne wkładki cupcake.
W misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, cynamon i sól. Odstaw miskę na bok.
W misce elektrycznego miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, masło śmietankowe, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodać syrop klonowy i połączyć.
Dodawać jajka po jednym na raz, mieszając między każdym dodatkiem. Następnie dodać wanilię i połączyć. Na przemian dodając mieszaninę mąki i mleka do miksera.
Wymieszać, aż się połączy.
Napełnij wkładki babeczkowe trzy czwarte pełne.
Piec do gotowane przez, 16 do 18 protokół. Ostudzić babeczki.
Aby złożyć: napełnij babeczki schłodzonym kompot wiśniowy. Top z kozim serem twarogowym lukier.
Na patelni podgrzej wiśnie, nektar z agawy, skrobię kukurydzianą, sól i 1/4 szklanki wody.
Trzepaczka do połączenia i nie ma grudek skrobi kukurydzianej.
Podgrzać na średnim ogniu, aż kompot zacznie się gotować, a następnie doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Gotować, aż do osiągnięcia żądanej grubości, 15 do 20 minut.
Umieścić w misce do ostygnięcia.
W misce stojącego miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek ubić masło, ser śmietankowy, kozi ser i sól, aż będzie gładka i puszysta.
Dodać cukier puder, trochę na raz, i ubić, aż osiągnie pożądaną konsystencję.
Dodaj do worka rurowego wyposażonego w pożądaną końcówkę.