Klon-Szynka Miejska Szkliwiona

Klon-Szynka Miejska Szkliwiona
Klonowa szynka Miejska jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Mieszanka melasy, mielonego cynamonu, trzonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj City Girl " Brown City Jambalaya, Klon Crème Flan z gruszkami klonowymi, oraz Klon Szkliwiony Szynka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak piekarnika na niższą pozycję i rozgrzej piekarnik do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść szynkę w torbie piekarnika lub zawiń szczelnie folią i umieść na stojaku ustawionym w obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Przenieść do piekarnika i gotować, aż szynka osiągnie 49° w centrum o 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W międzyczasie połącz syrop klonowy, ciemną melasę, musztardę i cynamon w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć na wolnym ogniu, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gęsty i syropowaty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa CiemnaMelasa Ciemna
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Gdy szynka osiągnie 49°, wyjąć z piekarnika i rozpakować. Pomaluj 1/3 sosu, zwiększ temperaturę piekarnika do 400 stopni i piecz 5 minut. Malować 1/3 więcej glazury i piec, aż ostre i błyszczące, 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć z piekarnika i pomalować pozostałą glazurą. Namiot z folią i pozostawić na 15 minut przed krojeniem i podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn