Klon-Szkliwione Przepiórki Z Białej Fasoli Ragout
Klon szkliwione przepiórki z białej fasoli Ragout może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 789 kalorii. Na $7.75 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz SOS klonowy brązowy, tymianek, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ragout Z Białej Fasoli, Ragout z białej fasoli z grzankami, oraz Grzyby, biała fasola i Por Ragoût.
Instrukcje
Usunąć kości piersi i pleców z przepiórek; odstawić przepiórki na bok.
Podsmażyć cebulę na patelni nonstick na małym ogniu 10 minut lub aż rumiane; dodać cukier i grzyby, i smażyć do miękkości. Wymieszać ocet i kolejne 4 składniki. Łyżka do przepiórczych ubytków i zabezpieczyć drewnianymi kostkami. Tuck skrzydła pod, i miejsce, piersi bok do góry, w masle 2-quart pieczenia naczynia.
Posmaruj roztopionym masłem.
Piec w 350 przez 20 minut lub do końca.
Podawać na łóżku z białej fasoli Ragout; skropić równomiernie sosem Klonowo-brązowym.