Klon - Musztarda Glazurowany Kurczak
Klon - musztarda glazurowany kurczak jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 65g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 916 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz syrop o Smaku klonu, przyprawioną sól, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Klon I Musztarda Glazurowany Kurczak, Klon - Musztarda Glazurowany Kurczak, oraz Klon - Musztarda Glazurowany Kurczak.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W rondlu 1-quart wymieszać syrop klonowy, musztardę i szczypiorek.
Posypać obie strony kawałków kurczaka przyprawioną solą i pieprzem. Przykryć i grillować kurczaka na średnim ogniu, boki skóry w górę, 15 minut; włączyć kurczaka. Przykryć i grillować 20 do 40 minut dłużej, obracając od czasu do czasu i szczotkując 2 lub 3 razy mieszaniną musztardy, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy najgrubszy kawałek zostanie przycięty do kości (170°F dla piersi; 82° dla ud i nóg).
Podgrzać pozostałą mieszaninę musztardy do wrzenia; gotować 1 minutę.
SOS podawać z kurczakiem.