Klon Maślany
Maple Buttercream jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, syrop klonowy, cukier puder i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Piernikowe placki z gruszkami klonowymi i maślanką klonową # Boże Narodzenie, Maple Vegan Cupcakes with Maple Dairy-Free Buttercream, oraz Ciasto migdałowe z masłem klonowym.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w misce miksera stojącego z mocowaniem trzepaczki i ubijaj na małej prędkości, aż syrop i cukier zostaną włączone, około 1 minuty.Zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina będzie lekka i ubijana, około 5 minut. Użyj natychmiast, aby zamrozić babeczki, ciasta lub ciasteczka. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki w hermetycznym pojemniku.