Klon i soja-glazurowany łosoś z czosnkiem i imbirem

Klon i soja-glazurowany łosoś z czosnkiem i imbirem
Klon i soja glazurowany łosoś z czosnkiem i imbirem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 37g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,22 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 80 smakoszy i kucharzy. Mieszanka łososia, serrano chile, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Karmelizowany klon i czosnek-glazurowany łosoś, oraz Marchew Klonowo-Imbirowa Glazurowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz czosnek, chile, imbir, kolendra, sos sojowy, woda i syrop klonowy w worku na zamek błyskawiczny wielkości galonów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Dodać łososia i obrócić do płaszcza. Wycisnąć powietrze, zamknąć worek i przechowywać w lodówce przez godzinę, obracając raz po 30 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
4
Łososia wyjąć z marynaty i osuszyć papierowymi ręcznikami. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Przelać zarezerwowaną marynatę do małego garnka z grubym dnem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować szybko, aż zmniejszy się do około 1/4 szklanki. Odstawić do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Łosoś Broil dwa cale od źródła ciepła, aż do głębokiego brązu na powierzchni i środek filetu czyta 130 stopni na natychmiastowym termometrze odczytu dla średnio rzadkich, lub 140 stopni dla średnich, 6 do 8 minut. Glazury z obniżonej marynaty i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn