Klasyczny Pstrąg Migdałowy

Klasyczny Pstrąg Migdałowy
Klasyczny pstrąg migdałowy wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 40. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać koperek, koperek, rozmiar pstrąga, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Klasyczny Pstrąg Migdałowy, Pstrąg Migdałowy, oraz Pstrąg Cytrynowy Migdał.

Instrukcje

1
wyłóż patelnię grillową folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
2
Obie pstrągi posmaruj roztopionym masłem i grilluj obie strony na średnim ogniu, aż skóra będzie chrupiąca. Na środek pstrąga położyć świeży koperek i prażone plastry migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
świeży Koperekświeży Koperek
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Warstwa jednej strony pstrąga z prażonymi migdałami (można to łatwo zrobić, układając je na płaskiej tacy pod grillem, aż będą chrupiące, jasnobrązowe i twarde), aby wyglądały jak "łuski" - umieść na 2 talerzach, aby odpocząć.Zagotuj małą wanienkę pojedynczej śmietany ze stołem z cytryny, solą i pieprzem do smaku i niewielką szczyptą cukru. Ciągle energicznie mieszaj!
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pojedynczy KremPojedynczy Krem
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Dodaj łyżeczkę zmielonych migdałów, drobno posiekany koperek, Prażone płatki migdałowe, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
5
Połóż na talerzu łyżką do serwowania, połóż pstrąga na górze, a następnie skrop trochę więcej na migdałowej stronie pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
PstrągPstrąg
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia40
Magazyn