Klasyczny Pstrąg Migdałowy
Klasyczny pstrąg migdałowy wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 40. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać koperek, koperek, rozmiar pstrąga, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Klasyczny Pstrąg Migdałowy, Pstrąg Migdałowy, oraz Pstrąg Cytrynowy Migdał.
Instrukcje
wyłóż patelnię grillową folią.
Obie pstrągi posmaruj roztopionym masłem i grilluj obie strony na średnim ogniu, aż skóra będzie chrupiąca. Na środek pstrąga położyć świeży koperek i prażone plastry migdałów.
Warstwa jednej strony pstrąga z prażonymi migdałami (można to łatwo zrobić, układając je na płaskiej tacy pod grillem, aż będą chrupiące, jasnobrązowe i twarde), aby wyglądały jak "łuski" - umieść na 2 talerzach, aby odpocząć.Zagotuj małą wanienkę pojedynczej śmietany ze stołem z cytryny, solą i pieprzem do smaku i niewielką szczyptą cukru. Ciągle energicznie mieszaj!
Dodaj łyżeczkę zmielonych migdałów, drobno posiekany koperek, Prażone płatki migdałowe, sól i pieprz do smaku.
Połóż na talerzu łyżką do serwowania, połóż pstrąga na górze, a następnie skrop trochę więcej na migdałowej stronie pstrąga.