Klasyczny pieczony Pudding kukurydziany może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jeśli masz bułkę tartą, masło, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Klasyczny Pieczony Pudding Kukurydziany, Budyń Kukurydziany Pieczony, oraz Budyń Kukurydziany Pieczony dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia lub 3-quart zapiekanka z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
W 4-quart holenderski piekarnik, stopić 1/2 szklanki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać cebulę; gotować od 3 do 4 minut, często mieszając, aż do miękkości. Wymieszać z mąką, solą i pieprzem, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z mlekiem. Gotować od 4 do 5 minut, stale mieszając, aż zgęstnieje. Stopniowo wymieszać jajka i ser. Mieszamy kukurydzę i pietruszkę.