Klasyczny Hamburger

Klasyczny Hamburger
Przepis klasyczny Hamburger może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.53 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 720 kalorii, 44g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Betty Crocker ma 21 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, liście sałaty, popękany pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Hamburger Big Boy Original Double Decker Hamburger Classic, Klasyczny Hamburger, oraz Klasyczny Hamburger.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieścić mięso w dużej misce; wlać sos Worcestershire na wołowinę i delikatnie wymieszać z rękami. Podziel mięso na 4 bardzo luźne kulki, a następnie delikatnie uformuj paszteciki o grubości od 1/2 do 3/4 cala i średnicy około 1/2 cala większej niż bułki hamburgerowe. Lekko naciśnij centrum każdego patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu na 1 stronie każdego patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Placki, przyprawione bokiem w dół, umieścić na grillu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Posypać wierzch każdego patty z 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przykryj grill; gotuj 10 do 12 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczytuje 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Hamburgery podawać na bułkach z sałatą, pomidorem, cebulą, majonezem i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn