Klasyczne Pieczarki Faszerowane

Klasyczne Pieczarki Faszerowane
Przepis Klasyczne nadziewane pieczarki mogą być wykonane w około 40 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 875 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz ząbek czosnku, bułkę tartą, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako tania przystawka. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Klasyczne, Łatwe Nadziewane Pieczarki, Klasyczna zupa Kasztanowa z grzybami Marsala, oraz Klasyczna Papryka Faszerowana są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 190°C (375°F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wykonaj wypełnienie: 
3
Na małej patelni rozgrzać 1 łyżkę masła na średnim ogniu. Podsmaż posiekane łodygi grzybów i szalotki przez 4-5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać czosnek i orzechy włoskie i posypać solą. Dobrze wymieszać i sauté 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Wyłączyć ogień i dodać pietruszkę, zioła prowansalskie i bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
6
Sherry wlać do robota kuchennego, a następnie resztę farszu. Pulsować kilka razy, aby uzyskać drobną mieszaninę, prawie pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
7
Stuff mushroom caps: wrzucić czapki grzybowe z oliwą z oliwek. Napełnij każdy grzyb farszem i umieść na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Na każdym grzybku posypać startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1
Piec przez 10-20 minut w temperaturze 375 ° F(190 ° C), lub do momentu, gdy ser się trochę zarumieni i trochę wody zacznie się gromadzić u podstawy każdego grzyba. Pozostawić do ostygnięcia na 5 minut lub tak przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Musujące różowe i wino musujące to świetny wybór do nadziewanych grzybów. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować jest Martini & Rossi Sparkling rosé. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Martini & Rossi Sparkling Rose
Martini & Rossi Sparkling Rose
Martini & ROSSI Sparkling Rosé to eleganckie różowe wino musujące inspirowane słynnym regionem Piemontu we Włoszech. Jest wykonany z różnych winogron, które są delikatnie tłoczone, aby zachować charakterystyczne, sugestywne aromaty i piękny kolor.To piękne wino musujące, o kuszącym aromacie i delikatnych nutach malin i dzikiej róży, sprawdzi się jako doskonały aperitif lub na piknik z przyjaciółmi. 
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn