Klasyczne Ciasto Marchewkowe

Klasyczne Ciasto Marchewkowe
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 604 kalorie, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś zmielone goździki, proszek do pieczenia, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klasyczne Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Waniliowym, Klasyczne Ciasto Czekoladowe, oraz Klasyczne Ciasto Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób ciasto: Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 2 8-calowe okrągłe patelnie do ciast. W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, ziele angielskie i goździki. W innej misce ubij cukier, olej, maślankę i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
MasłoMasło
GoździkiGoździki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać mieszaninę oleju do mieszaniny mąki i mieszać tylko do równomiernie zwilżony. Złóż marchewkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Zeskrobać ciasto na patelnie do ciast; gładkie szczyty.
4
Piec, aż ciasta są złotobrązowe i wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysty, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Niech ciasta ostygną w patelniach na stojaku z drutu przez 10 minut, a następnie odwróć ciasta na stojak, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Zrobić lukier: w misce, z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, ubić Serek i masło, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać brązowy cukier i wanilię i ubijać, aż cukier całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
CukierCukier
8
Dodać cukier cukierniczy i sól i ubić na małej prędkości, aż będzie gładka i do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
SólSól
1
Umieść jedną warstwę ciasta na talerzu do serwowania, łyżką około 1 szklanki lukru do środka i rozprowadzić nożem lub szpatułką przesuniętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
NóżNóż
2
Umieść drugą warstwę na wierzchu i rozłóż pozostały lukier na górze i bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn