Klasyczne Ciasto Bananowe

Klasyczne Ciasto Bananowe
Klasyczne ciasto bananowe Split może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Mieszanka pieczenia kakao, wanilia, bitą polewą, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Klasyczne Ciasto Bananowe, Ciasto Bananowe Split, oraz Ciasto Bananowe Split dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. tłuszcz i mąka trzy 9-calowe okrągłe patelnie do ciast. W dużej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce, beat masło, skracanie i cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 3 protokół lub do światła i puszyste. Ubić w jajkach, jeden po drugim. Beat in vanilla. Ubić mieszankę mąki na przemian z maślanką. Kontynuuj bicie na średniej prędkości 1 minutę, stale skrobając miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podzielić ciasto pomiędzy 3 miski (około 2 1/2 szklanki każda). Wymieszać 2 łyżki polewy truskawkowej i 3 krople czerwonego koloru żywności do ciasta w jednej misce. Wymieszać 2 łyżki polewy ananasowej i 3 krople żółtego koloru żywności do ciasta w drugiej misce. W małej misce, wymieszać kakao i gorącą wodą; mieszać do ciasta w trzeciej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TruskawkowySos Truskawkowy
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać ciasto do oddzielnych patelni.
5
Piec 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Usuń z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
W średniej misce, wymieszać ubitą polewę i budyń wymieszać, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Umieść warstwę ciasta truskawkowego na talerzu służącym; rozprowadzić z pozostałymi 2 łyżkami polewy truskawkowej. Wierzch warstwą plastrów banana; rozprowadzić lukrem 3/4 szklanki. Wierzch wyłożyć warstwą ciasta czekoladowego; rozprowadzić z pozostałymi 2 łyżkami ananasa. Wierzch warstwą plastrów banana; rozprowadzić lukrem 3/4 szklanki. Wierzch z warstwą ciasta ananasowego. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TruskawkowySos Truskawkowy
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Skropić polewą czekoladową. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn