Klasyczne Andaluzyjskie Gazpacho

Klasyczne Andaluzyjskie Gazpacho
Klasyczne andaluzyjskie Gazpacho może być tylko zupą, której szukasz. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,77 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ocet sherry, udekoruj: paprykę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Andaluzyjskie Gazpacho, Andaluzyjskie Gazpacho, oraz Gazpacho W Stylu Andaluzyjskim.

Instrukcje

1
Namoczyć chleb w 1/2 szklanki wody 1 minutę, a następnie wycisnąć do sucha, odrzucając moczenie wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
WodaWoda
2
Czosnek rozgnieść na pastę z solą za pomocą moździerza i tłucz (lub mielone i zacieru z dużym nożem). Zmiksuj pastę czosnkową, chleb, 2 łyżki octu, cukier, kminek i połowę pomidorów w robocie kuchennym, aż pomidory będą bardzo drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CzosnkowaPasta Czosnkowa
PomidorPomidor
OcetOcet
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
KminekKminek
Mięso MieloneMięso Mielone
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Robot KuchennyRobot Kuchenny
NóżNóż
3
Dodać pozostałe pomidory z włączonym silnikiem i, gdy są bardzo drobno posiekane, stopniowo dodawać olej w wolnym strumieniu, mieszając, aż do uzyskania możliwie gładkiej konsystencji, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Wrzucić zupę przez sito do miski, mocno naciskając na ciała stałe. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Przelać do szklanego pojemnika i schłodzić, przykryte, aż ostygnie, około 3 godzin. Przed podaniem doprawić solą i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SólSól
1
* Gazpacho można schłodzić do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GazpachoGazpacho
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn