Klasyczna Sałatka Jajeczna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj klasycznej sałatki jajecznej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 195 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz zieloną cebulę, pietruszkę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Deviled Egg Makaron Sałatka, Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą.
Instrukcje
Umieścić jajka w średnim rondlu.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć jaja o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia.
Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść jajka do miski z lodowatą wodą.
Jajka obrać; zetrzeć tarką obrotową.
Miejsce w średniej misce.
Dodać pozostałe składniki; dobrze wymieszać.