Klasyczna Sałatka Cobba
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Klasyczna sałatka Cobba może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 621 kalorii. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu, musztarda dijon, 2 szalotka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klasyczna Sałatka Cobba, Klasyczna Sałatka Cobba, oraz Klasyczna Sałatka Cobba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek na średniej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż ostry, 15 do 20 protokół; przenieść do ręczników papierowych do odsączenia.
W międzyczasie umieść jajka w rondlu i przykryj zimną wodą o około 1 cal. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, a następnie przykryć, zdjąć z ognia i odstawić, 10 do 12 minut.
Odcedzić, a następnie uruchomić pod zimną wodą do ostygnięcia. Obierz pod zimną bieżącą wodą. Jajka ugotowane na twardo posiekać i doprawić solą.
Połączyć kurczaka, Skórka z cytryny i sok, liście laurowe, tymianek, pieprz i duża szczypta soli w średnim rondlu; dodać wystarczająco zimnej wody, aby pokryć kurczaka przez 1/2 cala. Doprowadzić do nagiego dusić na średnim ogniu (nie gotować) i gotować, aż termometr włożony do najgrubszej części kurczaka rejestruje 160 stopni F, o 7 protokół.
Przenieś kurczaka na deskę do krojenia i pozostaw 5 minut.
Ocet, szalotka, musztarda i 1/2 łyżeczki soli ubić w misce.
Ubić oliwę w powolnym, stałym strumieniu, aż do zemulgowania; doprawić pieprzem. Kurczaka pokroić w kostkę i wrzucić z 1 łyżką sosu w osobnej misce.
Połówki, pit i pokroić awokado. Pomidory przyprawiamy solą.
Dodaj Bibb i sałata rzymska do miski na górze dressing. Boczek, jajka ugotowane na twardo, kurczak, awokado, pomidory i ser pleśniowy układamy rzędami na sałacie. Gdy będzie gotowa do podania, wrzucić sałatkę i doprawić solą i pieprzem.