Klasyczna Powolna Zupa Kukurydziana
Klasyczna powolna zupa kukurydziana może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Za $2.13 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 84 fanów. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w przybliżeniu 4 godziny i 15 minut. Jeśli masz pod ręką sól i mielony pieprz, kukurydzę, ostry sos i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 56%, to danie jest solidne. 365 dni powolnego gotowania: do powolnego gotowania kurczaka, czarnej fasoli i zupy kukurydzianej, Zupa Kukurydziana Wolnowar, oraz Zupa Kukurydziana Wolnowar są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszaj mleko, kukurydzę w śmietanie, krem z zupy grzybowej, posiekane zielone papryczki chili, mrożoną kukurydzę, brązowe ziemniaki haszyszowe, szynkę, cebulę, masło, ostry sos, pietruszkę i chili w proszku w powolnej kuchence. Dopraw solą i czarnym pieprzem. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 4 godziny lub na niskim poziomie i przez 6 godzin.
Polecane wino: Chardonnay, Napój Alkoholowy, Piersi Bażanta Jeśli), Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, Sauvignon Blanc, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Wytrawne Białe Wino, Riesling, Likier Granatowy Lub Sok żurawinowy, Typ Elementu Menu
Zupę kukurydzianą można łączyć z Chardonnay, napojem alkoholowym i białym winem. Chowder może skorzystać z chrupiącej bieli, aby przeciąć bogaty, kremowy bulion-lub możesz pójść na całość lub wrócić do domu z bogatym, maślanym chardonnay. Merryvale Carneros Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Merryvale Carneros Chardonnay]()
Merryvale Carneros Chardonnay
Nasz 2007 Carneros Chardonnay jest skoncentrowany i intensywny w stylu. Aromaty orzechów laskowych, owoców tropikalnych i dojrzałego jabłka otoczone są chrupiącą mineralnością i słodkim tostowym dębem. Wino jest bogate i kremowe z trwałym wykończeniem. Naszą ulubioną parą jest popękany homar z wyciągniętym masłem i świeżą cytryną.