Classic Pot Roast to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 798 kalorii, 60g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 5,22 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś bulion warzywny, koszerną sól i pieprz, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 325 stopni F.
Rozgrzać oliwę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Przyprawić mięso solą i pieprzem i posypać mąką; dodać do garnka i gotować, aż rumiane, o 5 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Wyjąć z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dodaj boczek, cebulę i posiekaną marchewkę do garnka; gotować, mieszając, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Dodać pastę pomidorową i czosnek; gotować, mieszając, aż pasta zacznie skwierczeć, o 4 protokół. Wymieszać z koniakiem, skrobając wszelkie rumiane kawałki z dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Koniak
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Dodaj wino i bulion, a następnie wróć mięso do garnka.
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Włożyć seler, liście laurowe, ziarna pieprzu, ziele angielskie, goździki i gałązki ziół na kwadrat gazy i związać w torebce ze sznurkiem kuchennym; dodać do garnka i doprowadzić do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Połóż rundę pergaminu na powierzchni mięsa i przykryj pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
9
Przenieść garnek do piekarnika i gotować 1 godzinę, 30 minut. Pieczeń obrócić, następnie dodać brukiew, ziemniaki, marchewkę połówkową i 1 łyżeczkę soli. Przykryj pergaminem i pokrywką i wróć do piekarnika, aż mięso będzie przetargu widłowego, 1 godzina, 30 minut, do 2 godzin więcej. (Termometr mięsa powinien zarejestrować 185 stopni F.)
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Brukiew
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1
Wyjąć woreczek ziołowy i odtłuścić tłuszcz z płynu do gotowania; gotować płyn na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 25 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Powrót warzywa do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2
Odwiązać pieczeń, cienko pokroić na ziarno i ułożyć na półmisku. Łyżka warzywa i sos nad i wokół mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)