Klasyczna Kanapka Śniadaniowa
Klasyczna Kanapka śniadaniowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 959 kalorii, 42g białka, oraz 71 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 22 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli i pieprzu, bułki kaiser, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Torta śniadaniowa (meksykańska Kanapka śniadaniowa z jajkami, chrupiącą wieprzowiną i fasolą), Classic BLT Sandwich, oraz Classic Club Sandwich.
Instrukcje
Umieść 2 papierowe ręczniki na dużej blasze do pieczenia.
Rozprowadzić wewnątrz i na zewnątrz rolek z masłem.
Boczek gotować w dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące i złociste po obu stronach, o 7 protokół.
Transfer na ręczniki papierowe.
Dodaj szynkę teraz puste patelni i gotować tylko do ogrzania przez, o 20 sekund.
Przełożyć na blachę do pieczenia.
Dodać jajka na patelni i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować do pożądanej doneness, 4 do 6 protokół. Ostrożnie przenieść do blachy do pieczenia.
Miejsce rolki, cut-side down, W teraz pustej patelni i gotować, aż światło złoty, o 2 protokół. Odwróć szpatułką, następnie górną dolną stroną każdej rolki z połową szynki, 2 paskami boczku (połamanymi na pół), 2 jajkami i 2 plastrami sera.
Ułożyć górną roladę na ser i lekko docisnąć łopatką. Flip i gotować, aż góra będzie światło złoty, o 2 protokół.
Przełożyć na talerze; podawać.