Pieczone tosty francuskie z orzechową kruszonką

Pieczone tosty francuskie z orzechową kruszonką
Przepis pieczone francuskie tosty z orzechową kruszonką może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Ten poranny posiłek ma 638 kalorii, 12g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz Syrop z jeżyn, mieloną gałkę muszkatołową, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Pieczone tosty francuskie z orzechową kruszonką, Pieczone tosty francuskie z orzechową kruszonką, oraz Overnight Cinnamon Crumble Pieczone Francuskie Tosty: [Gluten , Cukier & Dairy Free].

Instrukcje

1
Rozłóż chleb na obramowanej blasze do pieczenia; odstawić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Masło 13x9 " naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Pokroić chleb tak kromki są podobne wielkości. Układaj, nakładaj, rzędami w przygotowanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
4
W średniej misce ubić jajka, żółtka, śmietanę, mleko, cukier, wanilię, cynamon, gałkę muszkatołową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wlać na chleb, naciskając chleb, aby pomóc namoczyć budyń. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
ChlebChleb
6
DO AHEAD: chleb można moczyć 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Pulse pekan, masło, brązowy cukier i sól w robocie kuchennym, aż orzechy są grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
2
Roztrzepać orzechową kruszonkę na namoczonym chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
3
Umieść naczynie na obramowanej blasze do pieczenia i przykryj szczelnie folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec do rozgrzania (nóż włożony do środka powinien czuć się ciepły w dotyku), 25-30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
5
Wyjąć folię i piec, aż głęboko rumiane, 35-40 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Lekko ostudzić przed podaniem z syropem jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
SyropSyrop
7
Czy z wyprzedzeniem: mieszaninę orzechów pekan można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn