Klasyczna kanapka rybna z sosem tatarskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 429 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.33 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, pikle, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapka z filetem rybnym z domowym sosem tatarskim, Captain Jack ' s Fried Fish Sandwich with Homemade Tatar Sauce, oraz Klasyczny Sos Tatarski.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Aby przygotować rybę, łącz mąkę kukurydzianą i mąkę w płytkim naczyniu, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukierki Ratujące życie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Połącz wodę i kolejne 4 Składniki (woda przez jajko) w innym płytkim naczyniu, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Zanurzyć 1 filet w mieszaninie jaj; pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Suszony Pieprz Morita
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Umieścić filet na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania. Powtórz procedurę z pozostałymi filetami, mieszaniną jaj i mieszanką mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Cukierki Life Savers
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Aby przygotować sos, połącz majonez i kolejne 5 składników (majonez przez skórkę).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Rozłóż około 2 łyżki sosu na dolnej połowie każdej bułki; top każdej porcji z 1/2 szklanki sałaty i 1 filet. Przykryć górną połówką bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.