Klasyczna Glazurowana Marchewka
Jeśli masz o 25 minut do spędzenia w kuchni, Klasyczna Glazurowana marchewka może być ogromnym bezglutenowe, wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 543 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Marchew Glazurowana, Marchew Glazurowana, oraz Marchew Glazurowana.
Instrukcje
Przygotować marchewki: pokroić marchewki na 1/8 do 1/4-calowych dysków lub po przekątnej. Spróbuj wyciąć kawałki, więc są one o tej samej wielkości co siebie, więc gotować równomiernie.
Marchew podsmażyć na maśle: rozpuścić masło na patelni podsmażonej na średnim ogniu, następnie dodać marchew. Wrzucić do połączenia i zmniejszyć ciepło do medium.
Posypać solą marchewki i ponownie wrzucić. Sauté przez 3-4 minuty.
Dodaj cukier, pieprz, bulion: następnie dodaj cukier i biały pieprz (jeśli używasz) i wrzuć do połączenia.
Dodaj zapas. Przykryj garnek i gotuj przez kolejne 3 minuty.
Zmniejsz płyn do glazury: Odkryj garnek i zwiększ temperaturę do średniej-wysokiej. Wrzucić marchewki raz lub dwa razy, aby utrzymać je w ruchu, i gotować z dala większość płynu. Wyłącz ciepło i smak.
Dodaj więcej soli i cukru do smaku.