Kiss (keeping it Super Simple) Smażona ryba
Kiss (keeping it Super Simple) Smażona ryba jest bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 17 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz piwo, ryby, mieszanka naleśników i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Szybka, zdrowa i Super prosta sałatka z tuńczykiem, Super Chrupiąca Smażona Ryba W Piekarniku, Która Powali Twoje Skarpetki!, oraz Utrzymywanie letniego deseru słodkiego i prostego z Bruschettą Dolce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw frytownicę na 160 stopni Celsjusza.filety opłukać pod zimną wodą i osuszyć.posypać 1/4 szklanki suchej mieszanki naleśnikowej na talerzu.złóż pozostałą mieszankę naleśników z piwem w płytkiej misce.pogłębiać ryby w suchej mieszance naleśników.zanurz pogłębioną rybę w cieście piwnym.delikatnie umieść zmiażdżoną rybę w gorącym oleju, upewniając się, że jest dużo miejsca między kawałkami - najlepiej po dwie lub trzy sztuki na raz.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.