Kimchi Grillowana Kanapka Z Serem Z Ketchupem Gochujang Do Zanurzania
Kimchi Grillowana kanapka z serem z ketchupem Gochujang do zanurzenia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 737 kalorii. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jest idealny do 4 Lipca. 76 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka bekonu, sera, kimchi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów koreańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapka z grillowanym serem z Kimchi i bekonem, Kanapka Kimchi Rachel (aka Roast Turkey Reuben Sandwich with Kimchi), oraz Grillowana kanapka MILKimcheeze z książki kucharskiej Kimchi.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Kimchi. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.