Kiełbaski z karmelizowaną czerwoną cebulą i Radicchio
Kiełbaski z karmelizowaną czerwoną cebulą i Radicchio mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.7 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 299 kalorii, 16G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Jeśli masz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, kiełbaski z kurczaka i jabłka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kiełbaski z grilla i Radicchio, Włoskie kiełbaski z białą fasolą i Radicchio, oraz Marynowana Czerwona Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło z 1 łyżeczką oliwy z oliwek w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czerwoną cebulę i gotować do miękkości i złoty kolor, często mieszając, o 25 protokół.
Dodaj radicchio i sauté aż zwiędnie, o 2 protokół.
Dodaj ocet balsamiczny i gotuj na średnim ogniu, aż płyn się wchłonie, około 1 minuty. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Mieszankę cebulowo-korzenną rozgrzać podczas przygotowywania kiełbasek.
Ciepło Pozostałe 1 łyżeczka oliwy z oliwek w innym ciężkim dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kiełbaski z kurczaka i jabłka i gotować, aż kiełbaski są dobrze rumiane i podgrzewane przez, obracając często, o 5 protokół.
Podawać mieszankę cebulowo-korzenną wraz z kiełbasą.