Kiełbaski z jagnięciny i ziemniaków: Schiacciatine di Agnello e Patate
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Kiełbaski z jagnięciny i ziemniaków: Schiacciatine di Agnello e Patate może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 15g białka, oraz 44g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz liście rozmarynu, jagnięcinę, tłuszcz wieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 3 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jagnięce Ragu z ziemniaczanym Gnocchi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi di Patate con Ragù di Agnello, oraz Grillowane żeberka jagnięce (agnello a Scottadito) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Z mezzaluna lub bardzo ostrym nożem, mielić czosnek, rozmaryn, sól, i pancetta razem do pasty.
W dużej misce połącz pastę ze wszystkimi innymi składnikami z wyjątkiem wina i oliwy z oliwek, mieszając i ugniatając rękami.
Dodaj wino, dokładnie mieszając. Przykryć mieszaninę szczelnie folią i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej grill lub brojlery. Uformuj mieszaninę w owalne kiełbaski, o długości 3 cali i grubości 1 1/2 cala.
Lekko posmarować oliwą z oliwek i grillować przez pięć minut z każdej strony, lub PAN-saute w oliwie z oliwek, 5 minut na stronę.