Kiełbasa Śniadaniowa Z Dziczyzny Luzem

Kiełbasa Śniadaniowa Z Dziczyzny Luzem
Masowa kiełbasa śniadaniowa z dziczyzny to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 24 porcjami. Ten poranny posiłek ma 297 kalorii, 31g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 101 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę utwardzającą na bazie cukru, szałwię, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Kiełbasa Wieprzowa Z Dziczyzny, Włoskie kanapki z dziczyzną i kiełbasą z papryką i cebulą, oraz Stelaż dziczyzny nadziewanej pekanami, porzeczkami, kiełbasą i gruszkami.

Instrukcje

1
W bardzo dużej misce lub plastikowej wannie posypać dziczyznę i wieprzowinę mieszanką utwardzającą, pieprzem, płatkami pieprzu, cukrem i szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać bardzo dobrze, aby równomiernie włączyć wszystko. Podczas pracy z dużymi ilościami kiełbasy, gotować mały kawałek, aby upewnić się, że przyprawa jest dokładnie tak, jak lubisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
3
Podzielić na porcje 1 funt i zamrozić.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia27
Magazyn