Kiełbasa z kapustą jabłkową
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowy i pierwotny przepisy do twojego repertuaru, Kiełbasa z kiszoną kapustą jabłkową może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za $1.98 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 547 kalorii, 18g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Ten przepis z Taste of Home wymaga soku z cytryny, jabłek, nasion kopru włoskiego i cebuli. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kapusta Kiszona Z Jabłkiem I Kiełbasą, Krapt i kiełbasa (kiszona i wędzona kiełbasa), oraz Kiełbasa i kapusta kiszona.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cebulę na maśle przez 15 minut lub do lekkiego zrumienienia.
W dużej misce wrzuć jabłka z sokiem z cytryny.
Do cebuli dodać jabłka, kiszoną kapustę, sok jabłkowy, kminek i koper włoski. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut. W międzyczasie podgrzej kiełbasę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; pokroić w plasterki.
Podawać z kiszoną kapustą.