Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasy z kaczki: Salsiccia D ' Anitran. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 87g białka, 215g tłuszczu, oraz w sumie 2418 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $10.89 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz oliwę z oliwek, łodygi pietruszki, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Kiełbasa z kaczki: Salsiccia d ' Anitra, Salsiccia di Coniglio al Aceto (Kiełbasa z królika z octem), oraz Makaron w kształcie chwastów z kiełbasą Ragu: Gramigne con la Salsiccia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszaj ręce z kaczką i pancettą, aż dobrze wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
2
Dodać pieprz, sól i białe wino i wymieszać, aż dobrze wymieszane, ponownie rękami. Musisz się tu szybko poruszać albo temperatura ciała może zmienić teksturę tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino Białe
Pieprz
Sól
3
Ustaw nadziewarkę do kiełbas i umieść obudowę nad podajnikiem lejkowym. Jeśli nie masz nadziewarki do kiełbasy, formuj kiełbasę na 1/4-funtowe kłody ręcznie i uważaj na ich obsługę. Stuff kiełbasę do osłonek, skręcając co 3 1/2 do 4 cali tak, że każda kiełbasa jest o 4 uncji, i tworzą 22 do 25 kiełbasy. Nakłuj je igłą i odstaw w chłodnym miejscu, aż będą gotowe do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Lejek
4
W 12 do 14-calowej patelni, rozgrzać oliwę na średnim ogniu i dodać kiełbaski. Gotować, aż złoty kolor, o 7 protokół strony, następnie dodać cebulę i czosnek. Gotować do miękkości i złoty, o 8 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Kiełbasa
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Usunąć kiełbaski i ustawić na talerzu. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i gotować przez 5 lub 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Kiełbasa
6
Dodaj czerwone Wino i bulion, skrobanie dno patelni z drewnianą łyżką, aby zwolnić wszelkie rumiane kawałki do mieszaniny. Powrót kiełbaski na patelnię. Gotować na średnim ogniu przykrytym, przez 15 minut, obracając od czasu do czasu. Natkę pietruszki wymieszać i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone Wino
Kiełbasa
Pietruszka-nać
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Patelnia
7
W dużym rondlu o grubym dnie podgrzać olej na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Dodać wszystkie części kurczaka i brązowy na całym, mieszając, aby uniknąć spalania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Kurczaka
9
Usuń kurczaka i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
10
Dodaj marchew, cebula, i seler do garnka i gotować, aż miękkie i rumiane. Wrzuć kurczaka do garnka i dodaj 3 ćwiartki wody, pastę pomidorową, ziarna pieprzu i pietruszkę. Wymieszać drewnianą łyżką, aby usunąć rumiane kawałki kurczaka i warzyw z dna patelni. Doprowadzić prawie do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na małym wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 godziny, od czasu do czasu odtłuszczanie nadmiaru tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Pieprz
Warzywa
Marchew
Cały Kurczak
Pietruszka-nać
Seler
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Patelnia
Garnek
11
Usuń z ciepła, odkształć i naciśnij ciała stałe na dnie kadzi, aby wyjąć wszystkie płyny. Wymieszać wywar, aby ułatwić chłodzenie i odstawić na bok. Przechowywać w lodówce zapasów w małych pojemnikach do tygodnia lub zamrażać do miesiąca.