Kiełbasa Wędzona Jambalaya
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj wędzonej kiełbasy Jambalayan. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Udaj się do sklepu i odebrać wieprzowinę andouille kiełbasa, olej roślinny, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kiełbasa Wędzona Jambalaya, Kiełbasa Wędzona Jambalaya, oraz Kiełbasa Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kiełbasę w oleju w szerokim 6-do 8-quart ciężkiego garnka na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoto-brązowy, około 5 minut.
Przełożyć do miski łyżką szczelinową.
Papryka gotować, seler, cebula, szalotki, czosnek, i 1/2 łyżeczka soli w tłuszczu pozostałych w garnku, mieszając od czasu do czasu, aż złoto-brązowy, 10 do 12 protokół. Wymieszać ryż, kiełbasę, pomidory z sokiem, wodą, 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i doprowadzić do wrzenia.
Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, przykrytym szczelnie pokrywką, aż ryż będzie miękki i woda zostanie wchłonięta, około 25 minut.
Zdjąć z ognia i odstawić, pokryte, 10 minut. Ryż puszysty widelcem.
Lagier Meredith Mount Veeder Napa Valley Syrah '06
Jambalaya może być wykonana 1 dzień wcześniej i schłodzona. Podgrzać, posypać wodą, w kuchence mikrofalowej lub na małym ogniu.