Kiełbasa wędzona i Frittata kukurydziana
Wędzona kiełbasa i kukurydza Frittatan jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 93 centów za porcję. Jeśli masz ostry ser cheddar, białka jaj, kukurydzę shoepeg i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Frittata z wędzoną kiełbasą i serem Feta, Kurczak-kiełbasa Frittata z kukurydzą i fetą, oraz Pomidor Kukurydza Ziemniaki Kiełbasa Pesto Frittata.
Instrukcje
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj kiełbasę; smażyć 4 protokół lub aż rumiane. Wymieszać kukurydzę i, w razie potrzeby, czerwoną paprykę; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej.
Jajko i białka połączyć w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Rozpuścić równomiernie na mieszance kiełbasy. Przykryć i gotować 8 minut lub aż prawie zestaw.
Zdjąć patelnię z ognia; posypać równomiernie serem i 1 1/2 łyżki kolendry. Przykryć i odstawić 2 minuty.
Posypać 1 1/2 łyżki kolendry.