Kiełbasa Wegetariańska-Cheddar Frittata
Kiełbasa wegetariańska-Cheddar Frittata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 22g białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz paszteciki z kiełbasą z białka roślinnego, sól, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Spróbuj do kiełbasy i wegetariańskiej frittaty z serem, Veggie Mini Frittata ze szparagami, pomidorami, szpinakiem i bardzo ostrym cheddarem, oraz Kiełbasa Jabłko Cheddar Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 12-calowy żaroodporny nonstick patelni na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj posiekaną paprykę i grzyby; smażyć 3 protokół.
Dodać kiełbasę, sól, i pieprz; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować 1 minutę.
Połącz substytut jajka i pół na pół; ostrożnie zalej mieszanką kiełbas. Przykryć i gotować 6 protokół. (Frittata będzie lekko wilgotna na wierzchu.)
Broil 1 do 2 minut lub aż ser topi.