Kiełbasa, ser, kukurydziany chleb
Przepis na Sausage Cheese Cornbread można przygotować w około 1 godzinę . Ten przepis bezglutenowy jest dla 15 osób i kosztuje 54 centy za porcję . Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka , 13 g tłuszczu i łącznie 221 kalorii . Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka samorosnącej mąki kukurydzianej, śmietankowej kukurydzy, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z wynikiem spoonacular wynoszącym 33% , to danie jest raczej kiepskie. Podobne przepisy to Jalapeno Cheese Cornbread , Buttermilk Cornbread and Sage Stuffing i Chili Pie with Green Chile and Cheddar Cornbread Crust .
Instrukcje
Umieść kiełbasę i cebulę w dużej, głębokiej patelni. Smaż na średnio wysokim ogniu, aż będą równomiernie brązowe.
Dobrze odcedź i odstaw. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko natłuść formę do pieczenia lub brytfannę o wymiarach 9x13 cali.
W dużej misce wymieszaj zieloną paprykę, mąkę kukurydzianą, jajka i śmietanę kukurydzianą.
Wlać połowę ciasta do przygotowanej formy.
Posyp ciasto kiełbasą, cebulą i serem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do zbrązowienia, około 35–45 minut.