Kiełbasa Rabarbarowo-Chipotlowa
Kiełbasa rabarbarowo-Chipotle może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki chipotle w sosie adobo, ruby Porto, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chipotle Rabarbar Salsa, Szwajcarskie Enchiladas Z Czarnej Fasoli I Chipotle Z Sosem Rabarbarowym, oraz Kremowy makaron Chipotle z kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić rabarbar, papryka chipotle z sosem, Ruby port, i cukier do wrzenia w rondlu; dusić na średnim ogniu, aż rabarbar jest miękki, o 15 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
Mieszamy mieszaninę rabarbarowo-chipotle w blenderze, aż będzie gładka.
Zmieloną wieprzowinę umieścić w dużej misce i dokładnie wymieszać 2/3 zmiksowanego sosu z wieprzowiną. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Uformować około 2 łyżki mieszaniny wieprzowiny w małym patty i smażyć patty aż rumiane i nie Różowy, o 5 minut na stronie. Smak patty i wymieszać pozostałe rabarbar-chipotle sos, sól, i czarny pieprz do smaku do mieszanki surowej wieprzowiny (nie smak surowej wieprzowiny).
Namoczyć łuski kukurydzy w ciepłej wodzie w dużej misce, aż zmiękną, o 10 protokół.
Podgrzać palacza do 250 do 275 stopni F (120 do 135 stopni C) i dodać wióry do palacza.
Zgarnij około 1/3 szklanki do skąpej 1/2 szklanki przyprawionej mieszanki wieprzowej i uformuj w kształt kiełbasy; umieść w nasączonej łusce kukurydzy i związać końce łuski sznurkiem, aby zamknąć kiełbasę. Jeśli łuska jest zbyt wąska, aby pokryć całą kiełbasę, użyj 2 łusek na kiełbasę. Powtórz z pozostałymi łuskami i mieszanką wieprzową.
Wędzenie kiełbasek w rozgrzanym palaczu, aż dokładnie gotowane i natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka najgrubszej kiełbasy czyta 160 stopni F (70 stopni C), około 2 godzin.