Kiełbasa Rabarbarowo-Chipotlowa

Kiełbasa Rabarbarowo-Chipotlowa
Kiełbasa rabarbarowo-Chipotle może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki chipotle w sosie adobo, ruby Porto, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chipotle Rabarbar Salsa, Szwajcarskie Enchiladas Z Czarnej Fasoli I Chipotle Z Sosem Rabarbarowym, oraz Kremowy makaron Chipotle z kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić rabarbar, papryka chipotle z sosem, Ruby port, i cukier do wrzenia w rondlu; dusić na średnim ogniu, aż rabarbar jest miękki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Port RubyPort Ruby
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z ognia i ostudzić.
3
Mieszamy mieszaninę rabarbarowo-chipotle w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Zmieloną wieprzowinę umieścić w dużej misce i dokładnie wymieszać 2/3 zmiksowanego sosu z wieprzowiną. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Uformować około 2 łyżki mieszaniny wieprzowiny w małym patty i smażyć patty aż rumiane i nie Różowy, o 5 minut na stronie. Smak patty i wymieszać pozostałe rabarbar-chipotle sos, sól, i czarny pieprz do smaku do mieszanki surowej wieprzowiny (nie smak surowej wieprzowiny).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Namoczyć łuski kukurydzy w ciepłej wodzie w dużej misce, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Podgrzać palacza do 250 do 275 stopni F (120 do 135 stopni C) i dodać wióry do palacza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
8
Zgarnij około 1/3 szklanki do skąpej 1/2 szklanki przyprawionej mieszanki wieprzowej i uformuj w kształt kiełbasy; umieść w nasączonej łusce kukurydzy i związać końce łuski sznurkiem, aby zamknąć kiełbasę. Jeśli łuska jest zbyt wąska, aby pokryć całą kiełbasę, użyj 2 łusek na kiełbasę. Powtórz z pozostałymi łuskami i mieszanką wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
9
Wędzenie kiełbasek w rozgrzanym palaczu, aż dokładnie gotowane i natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka najgrubszej kiełbasy czyta 160 stopni F (70 stopni C), około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia7
Magazyn