Kiełbasa, pomidor i rukola Fettuccine
Kiełbasa, pomidor i rukola Fettuccine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, kiełbasa z indyka, fettuccine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kiełbasa, pomidor i rukola Fettuccine, Fettuccine z kremowym sosem pomidorowo-Kiełbasowym, oraz Włoska kiełbasa, jarmuż i pomidorowa Fettuccine.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 2/3 szklanki płynu do gotowania.
Podczas gdy makaron gotuje, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Usunąć osłonki z kiełbasy. Rozbić kiełbasę na kawałki wielkości kęsa i dodać do patelni; gotować 3 protokół lub aż rumiane, często mieszając do kruszonki.
Dodać czosnek; gotować 30 sekund, stale mieszając.
Dodać pomidory i pieprz; przykryć i gotować 2 protokół. Pomidory rozgnieść tylną łyżką, aby je rozbić. Przykryć patelnię; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować 3 minuty.
Dodaj makaron, zastrzeżone 2/3 szklanki płynu do gotowania, i rukola; wrzucić dobrze.