Kiełbasa Otwarta, 3 kanapki z papryką i cebulą z Provolonem

Kiełbasa Otwarta, 3 kanapki z papryką i cebulą z Provolonem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj otworzyć kiełbasę, 3 kanapki z papryką i cebulą z Provolone. Jedna porcja zawiera 1954 kalorie, 98g białka, oraz 105 g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 9,15 USD za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka papryki cubanelle, bulionu z kurczaka, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa Brie z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Szpinak, karmelizowana cebula i pieczona papryka kanapki z warzywami, Mini otwarte kanapki ze stekiem na chlebie czosnkowym z dojrzałym Provolonem i olejem Pietruszkowym, oraz open faced Waffle, sausage & egg breakfast sandwiches podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Jeśli gotujesz posiłek z chleba, który nie będzie używany przez kilka dni, umieść go w zamrażarce w szczelnej torbie lub dobrze zapakuj. Rozpakuj, aby rozmrozić w temperaturze pokojowej, a następnie rozgrzej w ciepłym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W międzyczasie podgrzej kilka łyżek oliwy z oliwek extra virgin na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać grzyby i smażyć do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
5
Dodać cebulę, paprykę cubanelle, paprykę chile i czosnek do miękkości-chrupiące, 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
1
Dodaj odrobinę wywaru lub wody na średnim ogniu i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StadoStado
WodaWoda
1
Dodaj odrobinę wywaru lub wody do kiełbas, aby poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SOSSOS
StadoStado
WodaWoda
2
Na patelnię z grzybami dodaj chochlę sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
PatelniaPatelnia
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. podziel chleb poziomo, a następnie podziel na 4 duże kawałki. Ułóż kawałki chleba na stojakach chłodzących ustawionych nad blachami do pieczenia, aby ciepło mogło krążyć wokół chleba. Kiełbaski przekrój wzdłuż o połowę. Dot chleba z sosem, top z kiełbasek pokroić-side-down, dot z więcej sosu i top z papryką i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
PaprykaPapryka
SerSer
ChlebChleb
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Piec chleb 12 do 15 minut, lub aż stopi się i brązowieją na krawędziach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Udekorować natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
6
Dla braciole: rozmrażać, osuszyć i wycisnąć zamrożony ekologiczny szpinak w czystym ręczniku kuchennym i oddzielić opuszkami palców, dodając do miski. Szpinak doprawić solą, czarnym pieprzem i odrobiną gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
SzpinakSzpinak
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
7
Do miski dodać pokrojone jajka na twardo, porzeczki, orzechy piniowe, drobno posiekany czosnek i ser i delikatnie połączyć. Przyprawić mięso solą i pieprzem i ułożyć każdy stek jednym z wąskich końców w pobliżu. Nadzienie podzielić równomiernie między plastry mięsa. Rozłóż nadzienie na mięsie, pozostawiając 1/2-calową krawędź lub obramowanie po bokach. Złóż krawędź nad wypełnieniem i wsuń krawędzie podczas zwijania każdego pakietu, aby zabezpieczyć wypełnienie. Owiń i zwiń Pozostałe wiązki i zabezpiecz sznurkiem kuchennym, aby zakryć końce i środek, jak owijanie paczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko Na TwardoJajko Na Twardo
Sól I PieprzSól I Pieprz
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
PorzeczkiPorzeczki
SerSer
CzosnekCzosnek
StekStek
MięsoMięso
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Rozgrzej duży holenderski piekarnik z 2 łyżkami oliwy z oliwek extra virgin kilka zwojów patelni na średnim ogniu. Brązowe wiązki mięsa 6 do 8 minut, aby równomiernie karmelizować mięso na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
1
Usuń wiązki z patelni i dodaj 1 łyżkę więcej oliwy z oliwek, obróć patelnię do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać posiekaną marchewkę, cebulę, pokrojony czosnek, liść laurowy i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Pozwól warzywom gotować 5 minut, aby zmiękły, a następnie mieszaj posiekany rozmaryn i szałwię przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RozmarynRozmaryn
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
4
Dodaj pastę pomidorową i wymieszaj, aby uzyskać zapach, a następnie dodaj białe wino i zeskrobaj kapiące Patelnie. Wymieszać z wywarem z kurczaka i pomidorami. Rozbić pomidory łyżką lub zacierem do ziemniaków. Doprowadzić sos do bańki, dodać mięso z powrotem do garnka i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować 2 godziny dłużej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Wino BiałeWino Białe
PomidorPomidor
ZiemniakZiemniak
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
5
Po 2 godzinach ugotuj kiełbaski na patelni z łyżką oliwy z oliwek extra virgin, obróć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj rumiane linki do sosu i delikatnie zanurz je, układając je w wiązkach mięsa. Gotuj mieszaninę jeszcze 30 minut, aby ugotować kiełbaski i połączyć ich smak z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SOSSOS
MięsoMięso
7
Przynieś garnek z wodą do wrzenia na makaron. Sól wody i ugotować makaron do Al dente. Zarezerwuj filiżankę skrobiowego płynu do gotowania tuż przed spuszczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Wiązki mięsa wyjąć na talerz i przykryć folią, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Wyjmij kiełbaski na oddzielny talerz, aby ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
10
Odcedź makaron i wróć do gorącego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Dodać 1 łyżkę masła, pokroić na kawałki i połowę sosu, wrzucić do połączenia, dodając trochę skrobiowej wody do gotowania, aby to wszystko razem dla Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
WodaWoda
12
Odetnij sznurek z mięsa i podawaj mięso z większą ilością sosu i posypane świeżą natką pietruszki na dużych talerzach z gorącym makaronem pappardelle posypanym świeżą bazylią i ogolonym Parmem obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
PappardellePappardelle
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
świeża Bazyliaświeża Bazylia
SOSSOS
MięsoMięso

Składniki

1garśćObfite świeże liście słodkiej bazylii, rozdarte lub rozdrobnioneObfite świeże liście słodkiej bazylii, rozdarte lub rozdrobnione907Orzechy dowolne (posiekane)cienko krojona górna okrągła cielęcina lub wołowina wbita bardzo cienkocienko krojona górna okrągła cielęcina lub wołowina wbita bardzo cienko1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento794Orzechy dowolne (posiekane)Pomidory San MarzanoPomidory San Marzano1marchew, drobno posiekanamarchew, drobno posiekana1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion z kurczaka lub wodabulion z kurczaka lub woda4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikurczak w pudełkukurczak w pudełku1duży Bochenekchleb ciabattachleb ciabatta2(zima)suszone porzeczki lub posiekane rodzynkisuszone porzeczki lub posiekane rodzynki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino1mała garśćŚwieża pietruszka z płaskim liściem, drobno posiekanaŚwieża pietruszka z płaskim liściem, drobno posiekana1mała garśćŚwieża pietruszka z płaskim liściem do dekoracjiŚwieża pietruszka z płaskim liściem do dekoracji1Dużeświeży liść laurowyświeży liść laurowy283Orzechy dowolne (posiekane)pudełko posiekane mrożony organiczny szpinakpudełko posiekane mrożony organiczny szpinak2Duże goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany2Duże goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach4goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony2jajka na twardo, obrane i drobno posiekanejajka na twardo, obrane i drobno posiekane4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo Starta gałka muszkatołowaŚwieżo Starta gałka muszkatołowa596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1cebula, połówki i plasterkicebula, połówki i plasterki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo rozdrobniony ser Parmigiano-Reggianoświeżo rozdrobniony ser Parmigiano-Reggiano227Orzechy dowolne (posiekane)pakiet pappardelle makaron lub 12 uncji jaj tagliatellepakiet pappardelle makaron lub 12 uncji jaj tagliatelle2papryka cubanelle, sadzona i krojonapapryka cubanelle, sadzona i krojona2(zima)prażone orzeszki pinioweprażone orzeszki piniowe4czapki grzybowe portabellaczapki grzybowe portabella340Orzechy dowolne (posiekane)ser Sharp provolone, rozdrobnionyser Sharp provolone, rozdrobniony1czerwony pieprz chile, cienko pokrojonyczerwony pieprz chile, cienko pokrojony3gałązkiKilka świeżego rozmarynu, liście usunięte i drobno posiekaneKilka świeżego rozmarynu, liście usunięte i drobno posiekane3gałązkiKilka świeżej szałwii, cienko pokrojonejKilka świeżej szałwii, cienko pokrojonej4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu907Orzechy dowolne (posiekane)gorąca lub słodka włoska kiełbasa lub połączenie obugorąca lub słodka włoska kiełbasa lub połączenie obu
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia87
Magazyn