Kiełbasa, jabłko i suszona żurawina farsz z " Epicurious Cookbook
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać New England kiełbasa, jabłko, i suszone nadzienie żurawinowe z ' Epicurious Cookbook spróbować. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 14. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka rozmarynu, selera, kiełbasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Farsz z kiełbasą, suszoną żurawiną i jabłkami, Farsz Z Jabłkami, Kiełbasą I Żurawiną, oraz Nadzienie Z Kiełbasą Żurawinowo-Jabłkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. podziel kostki chleba między 2 duże blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec do lekko wyschnięcia, około 15 minut. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Sauté kiełbasy w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu, aż gotowane przez, kruszenie grubo z tyłu łyżką, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść kiełbasę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wylać wszelkie kapiele z patelni. Roztopić masło w tej samej patelni na średnim ogniu.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
6
Wymieszać z żurawiną i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
7
Dodać mieszaninę do kiełbasy, następnie wymieszać z chlebem i natką pietruszki. Farsz doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1-1/2 Szklanki Piwa
8
Gdy ptak będzie gotowy do nadziewania, jajka wymieszaj z farszem. Napełnij główną jamę indyka farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
9
W pozostałym farszu wymieszać wystarczającą ilość bulionu z kurczaka, aby zwilżyć (Około ¾ do 1 szklanki bulionu z kurczaka, w zależności od ilości pozostałego farszu). Łyżka do maślanego naczynia do pieczenia. Przykryć maślaną folią aluminiową i piec razem z indykiem do ogrzania, około 45 minut. Odkryć farsz i piec, aż top jest złoty kolor, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Uwaga kucharza: aby upiec farsz na patelni, masło 15 na 10-calowe naczynie do pieczenia.
Wymieszać 1 1/3 szklanki bulionu do farszu i przenieść do przygotowanego naczynia. Przykryć maślaną folią i piec w temperaturze 177° do ogrzania przez, o 45 protokół. Odkryć i piec, aż top jest złoty kolor, o 15 protokół.