Kiełbasa i soczewica z koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 831 kalorii, 34g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kopru włoskiego, kiełbasy, ocet z czerwonego wina i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Klopsiki z kiełbasą i koprem włoskim z soczewicą, Kotlety Schabowe Z Duszonym Koprem I Soczewicą, oraz Kminek i koper włoski z dodatkiem soczewicy.
Instrukcje
1
Przynieść soczewicy, woda, i 1/2 łyżeczka soli do wrzenia w 2-quart ciężki rondel, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż soczewica są po prostu miękkie, ale nie rozpada się, 12 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podczas gdy soczewica gotuje się na wolnym ogniu, pokroić cebulę kopru w 1/4-calową kostkę i posiekać tyle liści kopru włoskiego, aby odmierzyć 2 łyżki stołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
Soczewica
3
Podgrzać 3 łyżki oleju w 3-do 4-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie mieszać w cebuli, marchew, cebula kopru, nasiona kopru włoskiego i pozostałą łyżeczkę soli. Przykryć patelnię i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą bardzo miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru Włoskiego
Koper Włoski
Warzywa
Marchew
Cebula
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Patelnia
4
Tymczasem lekko nakłuć kiełbaski w kilku miejscach czubkiem ostrego noża, a następnie gotować kiełbaski w pozostałej 1/2 łyżki oleju w patelni 10-calowej nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, okazjonalnie obracając się, aż do złotego koloru i gotowane przez, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Nóż
5
Przełożyć na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
6
Ugotowaną soczewicę odcedzić na sitku ustawionym nad miską i zapas wody do gotowania. Soczewicę wymieszać z warzywami z wystarczającą ilością wody do zwilżenia (1/4 do 1/2 szklanki) i gotować na umiarkowanym ogniu, aż do ogrzania. Wymieszaj natkę pietruszki, pieprz, 1 łyżkę octu i 1 łyżkę kopru włoskiego. Doprawić octem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Warzywa
Pietruszka-nać
Ocet
Koper Włoski
Pieprz
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Pokrój kiełbaski po przekątnej na plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
8
Podawać soczewicę posypaną kiełbasą i posypaną pozostałą łyżką kopru włoskiego.