Kiełbasa i farsz ropucha w dziurze z sosem cebulowym

Kiełbasa i farsz ropucha w dziurze z sosem cebulowym
Kiełbasa i farsz ropucha w dziurze z sosem cebulowym wymaga ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1030 kalorii. 301 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka mąki, oleju słonecznikowego, marmitu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest znakomite. Spróbuj Root veg & pancetta toad-in-the-hole with onion gravy, Kiełbasa i jabłko Ropucha w dziurze, oraz Toad-In-the-Hole with Onion Sauce & Cherry Tomatoes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, musztardę w proszku, jajka i mleko ubić ze szczyptą soli, aż będzie gładka. Pozostaw na odpoczynek na co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Na małej patelni rozgrzać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj cebulę ze szczyptą soli i gotuj przez 10-15 minut, aż będzie naprawdę miękka. W międzyczasie uzupełnić farsz zgodnie z instrukcjami opakowania, dodając szałwię. Miarka się ćwierć cebuli i dodać je do mieszanki farszu, zbyt pozostawić resztę na patelni do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Piekarnik do 230C / 210C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Uformuj farsz w 8 kulek wielkości orzecha włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
6
Pozostały olej wlać do dużej puszki lub naczynia do pieczenia i posmarować nim dno i boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Dodać kiełbaski i kulki farszu i gotować przez 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
8
Wyjmij puszkę z piekarnika, poluzuj kiełbaski i farsz z dna puszki, jeśli się przykleją, a następnie wylej na wypoczęte ciasto. Zwróć puszkę do piekarnika na półce o średniej wysokości, ale daj jej miejsce do podniesienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Piec przez 35-40 minut, aż nadmuchane i złoty dont być kuszony, aby otworzyć drzwi piekarnika wcześniej lub ciasto może tonąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Podczas gdy toad-in-the-hole gotuje, zrobić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
11
Dodać mąkę, chutney z cebuli i Marmite na patelni cebuli i wymieszać z pastą. Gotować przez 2 min do bulgotania, następnie wlać bulion, kawałek po kawałku, ciągle mieszając, aby nie stał się grudkowaty. Bąbelek przez 5 minut i w razie potrzeby doprawić. Utrzymuj ciepło, aż będzie gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmiteMarmite
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn