Kiełbasa i farsz ropucha w dziurze z sosem cebulowym

Kiełbasa i farsz ropucha w dziurze z sosem cebulowym wymaga ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1030 kalorii. 301 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka mąki, oleju słonecznikowego, marmitu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest znakomite. Spróbuj Root veg & pancetta toad-in-the-hole with onion gravy, Kiełbasa i jabłko Ropucha w dziurze, oraz Toad-In-the-Hole with Onion Sauce & Cherry Tomatoes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, musztardę w proszku, jajka i mleko ubić ze szczyptą soli, aż będzie gładka. Pozostaw na odpoczynek na co najmniej 30 minut.
Na małej patelni rozgrzać 1 łyżkę oleju.
Dodaj cebulę ze szczyptą soli i gotuj przez 10-15 minut, aż będzie naprawdę miękka. W międzyczasie uzupełnić farsz zgodnie z instrukcjami opakowania, dodając szałwię. Miarka się ćwierć cebuli i dodać je do mieszanki farszu, zbyt pozostawić resztę na patelni do sosu.
Piekarnik do 230C / 210C wentylator / Gaz
Uformuj farsz w 8 kulek wielkości orzecha włoskiego.
Pozostały olej wlać do dużej puszki lub naczynia do pieczenia i posmarować nim dno i boki.
Dodać kiełbaski i kulki farszu i gotować przez 15 min.
Wyjmij puszkę z piekarnika, poluzuj kiełbaski i farsz z dna puszki, jeśli się przykleją, a następnie wylej na wypoczęte ciasto. Zwróć puszkę do piekarnika na półce o średniej wysokości, ale daj jej miejsce do podniesienia.
Piec przez 35-40 minut, aż nadmuchane i złoty dont być kuszony, aby otworzyć drzwi piekarnika wcześniej lub ciasto może tonąć.
Podczas gdy toad-in-the-hole gotuje, zrobić sos.
Dodać mąkę, chutney z cebuli i Marmite na patelni cebuli i wymieszać z pastą. Gotować przez 2 min do bulgotania, następnie wlać bulion, kawałek po kawałku, ciągle mieszając, aby nie stał się grudkowaty. Bąbelek przez 5 minut i w razie potrzeby doprawić. Utrzymuj ciepło, aż będzie gotowe do podania.