Kiełbasa i farsz jesienno-owocowy

Kiełbasa i farsz jesienno-owocowy
Kiełbasa i jesienno-owocowy farsz może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka soli i pieprzu, żurawiny, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kury myśliwskie z farszem owocowo-Parówkowym, Pieczeń wieprzowa z kiełbasą, farszem owocowo-orzechowym, oraz Jesienne weekendy i nadzienie dziękczynne.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. doprowadzić bulion do wrzenia, dodać suszone owoce i żurawinę, wyłączyć ogień i odstawić na 15 minut. Na patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, mieszając i rozbijając go na kawałki, aż nie będzie już różowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Suszone OwoceSuszone Owoce
KiełbasaKiełbasa
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Wyjąć i umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Obniżyć temperaturę do średniej i roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Dodać cebulę i seler. Gotować, mieszając, do miękkości, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
5
Dodaj do miski z kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Odcedzić owoce, rezerwując bulion i dodać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać zioła, sól i pieprz; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiołaZioła
8
Dodać mieszankę farszu wraz z bulionem reserved; wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz MixFarsz Mix
BulionBulion
9
Mgła 9-na-13-calowe naczynie żaroodporne z sprayem do gotowania i łyżką w farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
FarszFarsz
10
Piec przez 35 minut, lub do ogrzania. Włożyć farsz do środka pieczeni, resztę umieścić w misce do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn