Kiełbasa, Cheddar i bułeczki z rozmarynem
Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 13g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.25 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kiełbasy śniadanie, ser cheddar, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rozmaryn sól morska precle z sosem serowym rozmaryn Cheddar, Cheddar Slider Buns, oraz Jalapeño Cheddar Hot Dog Buns dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 191°.
Posmaruj 8-na 11-calowe danie pyrex z oliwą z oliwek. Gotować kiełbasę na patelni na średnim ogniu, aż kiełbasa jest brązowy i gotowane przez, o 5 protokół.
Dodaj szalotki i nadal gotować przez 1 minutę.
Dodać rozmaryn i zdjąć z ognia.
Rozwałkuj ciasto do pizzy na prostokąt o wymiarach 10 na 8 cali i umyj brzegi ubitym jajkiem. Mieszankę kiełbasy rozsypać na cieście posypać serem i zwijać wzdłuż do cylindra.
Pokroić na 8 równomiernie wielkości dysków, umieścić w przygotowanej patelni cięte boki do góry, i szczotkować z pozostałym myciem jaj. Odstawić i pozostawić do wyrośnięcia, aż puffy, o 30 protokół.
Piec na bułki są rumiane i gotowane przez, O 18 protokół. Pozostawić do ostygnięcia na 5 minut przed podaniem.