Wegańskie Ciasteczka Cukrowe

Wegańskie Ciasteczka Cukrowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 36 i kosztuje $1.1 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder cukierniczych, mąka, tak aromatyczne nabiał wolny oryginalny migdał plus migdałowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 170 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Wegańskie Ciasteczka Cukrowe, Wegańskie Ciasteczka Cukrowe, oraz Wegańskie Ciasteczka Cukrowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, śmietana razem margarynę i cukier. Wymieszać w tak pyszne mleko migdałowe, olej rzepakowy, i wanilii. Stopniowo dodawać mąkę, proszek do pieczenia, śmietanę z kamienia nazębnego i ser śmietankowy. Być może będziesz musiał użyć rąk w tym momencie, aby zakończyć mieszanie.Uformuj ciasto na długi bochenek i zawiń w celofan. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin.Rozgrzej piekarnik do temperatury 350ºF (175ºC). Nasmaruj arkusze ciastek lub użyj nieprzywierającej folii.Na lekko posypanej mąką powierzchni (zamiast tego przykleiliśmy arkusz folii nieprzywierającej do naszego blatu) rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wytnij na żądane kształty za pomocą foremek do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
3
Umieść około 1 cala od siebie ciasteczka na prześcieradłach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
4
Piec przez 12 do 14 minut lub aż DNA i krawędzie po prostu zacząć jasnobrązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjąć z blachy do pieczenia i ostudzić na stojakach z drutu.Po ostygnięciu, lód z doskonałym lukrem i udekorować według uznania. Przechowywać w szczelnym container.In średnia miska, wymieszać cukier cukierników i tak pyszne mleko migdałowe, aż będzie gładka. Ubijaj w syropie kukurydzianym i ekstrakcie z migdałów, aż lukier będzie gładki i błyszczący. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, dodaj więcej syropu kukurydzianego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj barwnik spożywczy do pożądanej intensywności. Zanurzyć ciasteczka i pozostawić do wyschnięcia na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn