Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj kieszenie z kurczaka karczocha. Przepis ten służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowane w wodę karczochowe serca, szpinak, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać schłodzoną skórkę do pizzy, możesz śledzić to danie główne z Grillowana Pizza Deserowa jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 53%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj BBQ Chicken Pockets, Kieszenie Na Ciasto Z Kurczaka, oraz Włoskie Kieszenie Z Kurczakiem podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. Rozwiń ciasto do pizzy; pokrój na sześć 4-1 / 2-in. kwadraty. Łyżka 1 szklanka mieszanki kurczaka na środku każdego kwadratu; szczotkować krawędzie ciasta wodą. Złóż jeden róg każdego kwadratu nad wypełnieniem do przeciwległego rogu, tworząc trójkąt. Za pomocą widelca zaciskaj krawędzie, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać mąkę kukurydzianą na 15-in. x 10 po. x 1-in. patelnia pokryta sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Umieścić kieszenie na patelni; nakłuć blaty widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Piec w temperaturze 425° przez 12-15 minut lub do złotego koloru.