Kiełbasa z sosem
Up-a-Notch kiełbasa i sos może być tylko sos szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, sherry, grzyby shiitake i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Spróbuj Southern Biscuits and Sawmill Gravy (SOS Kiełbasowy), Salisbury Steak kopnął Poważny wycięcie, oraz SOS kiełbasowy do herbatników i sosów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kiełbasę w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 3 do 5 minut lub aż kiełbasa kruszy się i nie jest już różowy; spuścić, zastrzegając 1/4 kapiele cup w patelni. (Jeśli to konieczne, dodać roztopione masło do kapieli do równej 1/4 szklanki.)
Podsmażyć grzyby i szalotki w gorących kapiących na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do złotego koloru.
Mąkę ubić do mieszanki grzybowej i gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 1 minutę lub aż lekko rumiane.
Dodać bulion z kurczaka i sherry, i gotować 2 protokół, mieszając, aby poluzować cząstki z dna patelni. Wymieszać z kiełbasą.
Stopniowo dodawać pół na pół i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 2 do 3 minut lub aż zgęstnieje i bąbelkami. Natkę pietruszki wymieszać z 4 składnikami. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.